Top Menu

Festivalul ieşean Serile Filmului Românesc

By Donna Alba

Posted in

A opta ediţie a festivalului SFR a avut loc între 10-14 mai, în mai multe săli în care s-au vizionat filmele propuse de organizatori. A fost o ediţie dedicată regizorului Mungiu, cu mulţi invitaţi: regizori, actori, cinefili, parteneri etc.

Noi am fost prieteni ai festivalului, ai organizatorilor, ai actorilor etc!!!

Am creat la foc rapid câteva piese pe care le-am numit „colecţia cinefilia”. Mica noastră colecţie a cuprins rochiile organizatoarelor, inspirat completate cu accesorii City Boutique şi Papucei. Rochiile au fost dotate şi cu o manşetă personalizată cu numele festivalului.

Am mai făcut câteva veste cinefile, o cămaşă de inspiraţie rustică pentru Gabriel de la tehnic, cămaşa şi vesta prezentatorului festivalului, Andrei Giurgia, o rochie şi un cămeşoi urban pentru Irina Margareta Nistor, vocea filmului românesc, două rochii pentru invitatele de onoare: Laura Vasiliu şi Manuela Hărăbor.

Să nu uităm cămăşile cu versuri din Eminescu, cu drag lucrate pentru Alexandra şi Codrin, care au fost gazde ale unui grup de cineaşti şi cinefili, care au ajuns zgribuliţi duminică dimineaţă la o cafea în grădină. Turnase toată noaptea! Ileana Popovici şi-a pus în spinare pe post de pătură un burete nesupus. Dorel Vişan, un actor ajuns la măsură de om! Dragii noştri Carmen şi Emi ne-au dat clasă la cafea, Anca Bucuci s-a îndeletnicit cu frumuseţea verde. Radu şi Andreea au cărat bureţii fabricaţi până târziu în noapte de echipa noastră şi destinaţi acoperirii noilor fotolii din europaleţi.

Un festival bine şi la nivel înalt organizat. Felicitări şi mulţumiri tuturor!

 

Autor: Marina Tudor

Print Friendly, PDF & Email

About The Donna Alba

No comments yet.

Lasă un răspuns

Comment


btt